Eerst gaat u  naar de site: https://twitter.com

Daar logt u vervolgens in op uw account.

Daarna klikt u in het linker menu op: widgets vervolgens op: "nieuwe maken"

Bij het configuratie scherm vult u bij "gebruikersnaam" het gewenste account in.

Als u op widget maken heeft klikt kopieert u uit de adresbalk alleen de vette gedrukte code.

https://twitter.com/settings/widgets/448455954401472513/edit?focus_textarea=1&notice=WIDGET_CREATED

U logt vervolgens in als admin bij uw website.

In telsa klikt u op: instellingen > configuratie > Twitter widget id

In de lege balk plak u de gekopieerde code.

Als laatst voert u bij: instellingen > configuratie > Twitter

Uw eigen Twitter account in.