Media uploaden

Met het Tesla CMS beheert u al uw media op 1 plek. Overzichtelijk  en makkelijk in gebruik, wat wilt u nog meer. In deze presentatie leggen we u uit hoe u op een efficiënte manier uw media beheert.

Media Home
Op deze pagina vindt u alle media bestanden die u naar uw website heeft geüpload. We raden u aan om een duidelijke mappenstructuur aan te houden. Dit doet u door op Map toevoegen te klikken. Net als in Windows kunt u de grootte van de pictogrammen eenvoudig aanpassen door Weergave te klikken.

Bestanden uploaden 1/2
Als u op Media Home klikt op de knop Bestanden uploaden komt u in het scherm dat u hiernaast ziet. U kunt nu direct de gewenste bestanden in het scherm slepen. Deze worden automatisch geüpload.
U kunt ook op Selecteer bestanden klikken om de gewenste bestanden te uploaden.
U kunt nu één of meer bestanden in selecteren door de CTRL knop ingedrukt te houden. Als u vervolgens op Openen klikt, ziet het scherm dat op de volgende pagina wordt weergegeven.

Bestanden uploaden 2/2
Nadat u op Openen heeft geklikt, worden de bestanden geüpload naar uw Media Manager. Zodra de bestanden zijn verwerkt ziet u de knop Afronden. Zodra u daar op klikt, ververst de onderliggende pagina en ziet u de geüploade bestanden in het media overzicht.