Video vanuit media toevoegen

Stap 1 - Start
Hiervoor klikt u op Insert/edit embedded media als u zich in de editor van de pagina bevindt.

Stap 2 - Selecteren

Vervolgens klikt u op Browse, in de onderstaande afbeelding kunt u vervolgens de video selecteren.

afbeelding 1

afbeelding 2

Stap 3 - Toevoegen

Hiervoor klikt u op Insert/edit embedded media als u zich in de editor van de pagina bevindt. U kunt nu een video embedden van een videosite zoals YouTube maar u kunt ook uw eigen geüploade video selecteren. We beginnen met het insluiten van een externe video.
Om een video van bijvoorbeeld YouTube in te sluiten, hoeft u alleen de URL van de video in te voeren en vervolgens de afmetingen te selecteren. Allereerst gaat u naar YouTube om de URL te kopiëren.
Deze URL plaatst u vervolgens bij File/URL. Hierna geeft u bij Dimensions aan welke grootte de video dient te hebben. Let op, met Constrain proportions kunt u aangeven dat de verhoudingen gelijk moeten blijven.
Vervolgens drukt u op Insert om de video in de editor te plaatsen.