Agendapunt toevoegen/wijzigen

In dit onderwerp leg ik u uit hoe u een agendapunt kan toevoegen en welke stappen daarvoor doorlopen moeten worden.

Stap 1

In stap 1 wordt u de kans gegeven om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Deze stap slaan wij over in deze handleiding.

Stap 2

Vul hier de datum in van het evenement.

Stap 3

Hier staan details, zoals entree, kledingvoorschrift, aanvang, thema.

Stap 4

In dit veld voegt u de content toe. De content wordt meestal getoond als beschrijving van het evenement.

Tesla CMS.png

Stap 5

Wanneer uw website dit ondersteunt, kunt u hier een afbeelding inladen.

Gefeliciteerd! U heeft nu een agendapunt aangemaakt.