SEO | zoekmachineoptimalisatie
Om hoog te scoren in de zoekresultaten, moet u de zoekmachines geven wat ze zoeken. Door de SEO goed in te vullen, doet u dat.

SEO

1.   Url – Zoekmachines kijken bij dieperliggende pagina’s op websites naar het webadres van die pagina’s en hechten veel waarde aan hoe dat webadres is opgebouwd.
2.   Label – Dit is de front-end weergave van de titel.
3.   SEO titel – Het is belangrijk dat deze titel slaat op de inhoud van de pagina.
4.   Meta keywords – Hier vult u de zoekwoorden in (maximaal 3 of 4) die relevant zijn voor de pagina.
5.   Meta omschrijving – Omschrijf de pagina. Deze omschrijving is zichtbaar onder het zoekresultaat en moet de bezoeker overhalen om te klikken.
6.   Conversiecode – Met de conversie code kunt u per pagina het bezoekersgedrag meten.  Hiervoor heeft u Google Analytics nodig.